Rolfy meni tällä viikolla nopeasti huononpaan kuntoon. Viime viikolla Pimun höykytyksen jälkeen tikattu haava alkoi kyllä parantua hyvin, ja lääkkeet tehosivat ja pysyivät sisällä. Tämän viikon alkupuoliskolla kuitenkin tapahtui käänne huonompaan, ja Rolfy alkoi oksentaa rajusti. Otin yhteyttä eläinlääkäriin saman tien, ja päätettiin jättää lääkkeet pois, kun kuuria olisi ollut jäljellä enää muutama päivä joka tapauksessa. Oksentelua jatkui kuitenkin vielä pari päivää sen jälkeenkin. Olin todella huolissani!

Otettuani uudemman kerran puhelun eläinlääkärille sovittiin, että ruokintaa pitää nyt muuttaa radikalisti, että saadaan 1) jotain ruokaa ja nestettä pysymään sisällä ja 2) suoliston maitohappobakteerikannat taas kasvuun. Eilisestä asti Ärrä on siis syönyt muutaman tunnin välein riisilimaa sekoitettuna viiliin ja piimään. Kohta ruoka on pysynyt sisällä jo reilun puoli vuorokautta! Huh! Huomenaamulla voin sitten alkaa kokeilla jo liottaa joukkoon vähän tuhdinpaakin ruokaa... Rolfy on ollut todella väsynyt ja reppana, makaa vain viltillä ja tyynyllä, joista tein lämpimän pesän hänen sairasvuoteekseen. Tänä aamuna jaksoi jo vähän innostua uloslähdöstäkin, mutta kävelyllä sitten väsyi nopeasti. Voi raukkaa, ei taida paljon riisistä irrota energiaa... Lisäksi kauluri taitaa vetää mielen matalaksi, mutta minkäs teet? Jos kaulurin ottaa pos, se alkaa heti nuolla tikkejä.

Elle on ollut oikein mahtava sairaanhoitaja, antaa Rolfyn maata rauhassa. Ellelle on tullut tavaksi lohduttaa Rolfyä menemällä ihan kylkeen kiinni makamaan ja olemalla siinä ihan hiljaa.

Rolfy alkaa muistuttaa pientä peikkoa, kun en ole voinut sitä nyt trimmata (en ole halunnut rasittaa enää enempää). Näpertelyintoa olen purkanut Elleen ja trimmauksen lisäksi ollaan kovasti harjoiteltu ilman tukea seisomista. Tämä aivan pakon edessä sinänsä, että tulevaisuudessa kuvia pitänee ottaa trimmaustuloksista ja muuten suurelta osin itse ja vaikka Tiinan blogissa olikin erinomaiset ohjeet koiran valokuvaukseen itselaukaisimella, taidan silti yrittää jotain muuta.... Tässä muutamia otoksia tyyliin ennen - jälkeen.

Ennen:

1973914.jpg

Jälkeen

1973916.jpg

Tausta on molemmissa mahdollisimman huono, niin että muotoja ei oikein näe selvästi. Tähän seikkaan on jatkossa kiinnitettävä enemmän huomiota. Kuitenkin ensimmäisiksi kerroiksi neiti seisoo melko nätisti vapaasti ilman tukea, joskin varsinkin alemmassa kuvassa takapää voisi olla paremmin. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa:)