Eilen käytiin tikinpoistossa Tikalla. Haava itsessään oli parantunut oikein nätisti, mutta sen alla oli vielä jonkin verran turvotusta. lääkkeeksi määrättiin vaan liikuntaa jaksamisen mukaan, että lihakset pumppaavat nesteitä pois turma-alueelta.

Eläinlääkäärin luolta pois kävellessä menin rantapolkua ja päästin Rolfyn juoksemaan irti. Voi sitä vapauden riemua! Heppu veti semmoiset riemurallit, että ei ole ihan äsken nähty, leikittiin kepin kanssa ja otettiin vähän leikkimielistä tokoilua. Ärrä oli niin innoissaan, kun sai juosta kunnolla, että oli kyllä ihana katsella! Huomaa kylläkin vielä, että kunto ei ole ihan entisellään, riehakkaan leikin jälkeen vatsa meni hiukan sekaisin ja sitten nukuttikin kamalasti koko illan. Sisällä annoin Rolfyn olla ilman kauluriakin, ja Rolfy käyttikin tilanteen heti hyväkseen puhdistamalla itsensä perusteellisesti...paikoista joihin ei oikein ylettynyt tässä parin viikon kaulurijakson aikana...:D Ja vähän jaksoi jo Ellenkin kanssa  leikkiä, mistä neiti tietysti riemastui kamalasti!

Elleltä on nyt lähtenyt kaikki kulmahampaat, ja osa poskihampaistakin jo. Onneksi kulmurit lähtivät ihan itsekseen, ettei tarvinnut viedä eläinlääkärille hampaita repimään. Nukutus on kuitenkin aina rankka kokemus, varsinkin pennulle!

Nyt jatkamme suunnilleen normaalia elämää villiksien kanssa, ja pikkuhiljaa pidennetään lenkkiä Rolfyn kunnon kasvattamiseksi, että päästään sitten treenaamaan agilityä molempien kanssa täyspainoisesti!