Tervetuloa seuraamaan uutta suvillan-blogia! Tässä blogissa seurataan Suvin ja villiksien elämää. Villakoirien kanssa touhutessa huumorinpilkettä ei voi unohtaa, joten se ei jää paitsioon tässä blogissakaan!

Omistan kaksi villakoiraa. X-rotuinen kääpiövillakoira Rolfy on 4,5-vuotias omanarvontuntoinen herra. Elämä Rolfyn kanssa on välillä vaikeaa hänen suojelevaisen luonteensa vuoksi, mutta hyviä hetkiä on senkin edestä ja jokainen peruskäyttäytymisen muistutteluun käytetty hetki on vaivan arvoinen. Rolfy on niin vieraskorea, kun vain villis voi olla. Rolfyn kanssa harrastan agilityä jossain määrin menestyksekkäästi, jos mittarina on yleisön ja koiran viihtyminen:)

Toinen villakoirani Elle (Haydee´s Serica) on vielä alle puolivuotias viikari, aivan mahtava tyyppi ja huumorintajua löytyy vaikka muille jakaa. Elle on iloisen ja säkenöivän hyväntahtoisen villakoiran ilmentymä, todellinen rotunsa käyttölinjainen edustaja! Ellen kanssa opetellaan vasta perusjuttuja, mutta agilityura pilkottaa myös hänen tulevaisuudessaan.

Trimmaan itse koirani, ja Ellen kanssa on tarkoitus harjoitella ihan näyttelytrimmaustakin. Kotitrimmaukset onnistuvat jo oikein hyvin, ja näyttelymuotoa haetaan koko ajan sitä mukaa, kun turkki kasvaa. Ellen myötä olenkin innostunut turkin hoidosta ihan uudella tavalla, ja harjailen ja letittelen turkkia usein ihan näpertelyn ilosta:)

Yritän päivitellä blogia vähintään viikoittain, mutta luultavasti juttua ja kuvia tulee sitä mukaa, kun ehditään harrastella. Blogi toimii samalla myös harjoituspäiväkirjana ja tiedotuskanavana esim. tulevista kisoista ja näyttelyistä sekä muista tapahtumista. Tervetuloa mukaan!