Suvillan puudelit ovat nyt virallisesti Suvillan tiimiläisiä, kun kennelnimi myönnettiin armollisesti kennelliiton toimesta :)

Kyseessä olevat puudelit eivät tietenkään tiedä siitä sen enempää, vaan jatkavat elämäänsä kuten ennenkin nukkuen, riehuen ja kantaen kuraa sisään. Mikäs sen somempaa.

Kennelini on siis omistajansa mukaan lukien siirtymässä vaaka-akselilla suoraan länteen päin, eli uusi kotikaupunkimme 1.5. alkaen on Suomen Turku! Jippii! Agilityasiat sielllä ovat hyvällä mallilla, meidät toivotettiin lämpimästi tervetulleiksi TSAUhun, jota alamme siis edustaa parhaamme mukaan. Olen saanut jo itselleni ryhmäpaikan sekä, mikä minua kovasti ilahduttaa, myös tyhmän taas vedettäväkseni! Uusia haasteita, eikä pelkästään kielimuurin ylittämisessä.... Itä-Länsi saattaa ottaa matsia agilitykentällä jonkusenkin kerran, kun kouluttaja yrittää kovasti selittää jotain tekniikkaa ja toinen ei ymmärrä hölkäsen pöläystä. No, viittomakieli hyvä kieli :D

Kennelin rinsessa, eli Miss Elle-Belle valmistautuu viikon päästä olevaan näyttelydebyyttinsä ottamalla matsia kinosten kanssa säännöllisesti, sekä torkkumalla kauneusunia veikkapojan vieressä valkoisella viltillä. Fiiliksiä laskee ainoastaan se, että kaikesta säätämisestä huolimatta tuntuu haikealta laittaa Elle hoitoon ihanan ja auttavaisen kasvattajansa luo ainakin alkuun, kun muutan Turussa niin kovin pieneen asuntoon. Jatkoa katsomme sitten, kun olen asettunut uuteen kaupunkiin ja saanut elämän suunnilleen pyörimään. Huh, vaikka tiedän Ellen menevän parhaaseen mahdollisen hoitopaikkaan, ja tiedän sillä olevan siellä hirmu hauskaa mamman ja siskon kanssa, silti sen lähtö tuntuu olevan kova paikka.

Mutta uusiin tuuliin, nyt tauko kandin kirjoittamisessa on loppu ja seuravaksi paneudun globaaleihin mahdollisuuksiin ympäristöosaamisen menestyksekkäässä kaupallistamisessa.